Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ekipi negociues i Kosovës ka pranuar ftesën e zyrës së Ahtisarit për të marrë pjesë në takimin e 11 korrikut në Vjenë ku do të diskutohet për trashëgiminë kulturore, ndërkohë që delegacioni nuk ka marrë ende ftesë zyrtare për takimin e nivelit të lartë që pritet të mbahet pas 20 korrikut. Ekipi negociator në takimin e sotëm i ka ftuar Nekibe Kelmendin dhe Arsim Bajramin të fillojnë hartimin e kushtetutës së re të shtetit të Kosovës.
XS
SM
MD
LG