Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli i Përgjithshëm i Lidhjes Demokratike të Kosovës, sot ka vendosur që cikli i zgjedhjeve në këtë parti të filloj më 7 shtator dhe të përfundoj me 7 nëntor. Pastaj, brenda një muaji, Kuvendi i ri i LDK-së do ta zgjedhte kryetarin.
XS
SM
MD
LG