Ndërlidhjet

TEHERAN


Presidenti i Iranit, Mahmud Ahmadinejad kërkoi mbrëmë nga regjimi izraelit që ta rishqyrtoj sjelljen e tij, pasi sipas tij, Izraeli mund të ballafaqohet me pasoja të papara:
- Nëse ata nuk e rishqyrtojnë sjelljen e tyre agresive, ata do të ballafaqohen me zemërimin e vendeve të rajonit dhe ky zemërim do të jetë si një shpërthim i madh në rajon. Ata poashtu duhet ta dijnë se ky shpërthim nuk do të kufizohej vetëm në kuftijtë e tyre, tha presidenti Ahmadinejad.
XS
SM
MD
LG