Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria serbe ka emëruar Vladimir Vukçeviç, prokuror në Gjykatën e posaçme për krimet e luftës dhe Rasim Lajiç, kreun e Komitetit për bashkëpunim me Gjykatën e Hagës si mbikqyrës të planit të zbatimit për arrestimin e Ratko Mlladiçit.
Dy zyrtarët në fjalë do bashkërendojnë punën dhe informacionin me të gjitha agjencitë civile dhe ushtarake të përfshira në këtë plan.
Ky plan në fillimjavë iu paraqit dhe Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG