Ndërlidhjet

MITROVICË


Kryeministri i Kosovës, Agim Çeku, sot gjatë një vizite në veri të Kosovës, ka kërkuar nga forca paqeruajtëse KFOR që të shtojë masat e sigurisë në veri të Kosovës për të penguar hyrjen e pakontrolluar të njerëzve dhe parave nga Serbia, me çka financohen dhe ndërtohen struktura paralele serbe në Kosovë.
"Ne kërkojmë nga KFOR-i dhe UNMIK-u që kjo pjesë e Kosovës të izolohet nga Serbia. Të izolohet edhe politikisht edhe praktikisht të vendosen masa në kufi, të njëjta si çdokund përreth Kosovës" tha kryeministri Çeku.
XS
SM
MD
LG