Ndërlidhjet

VJENË


Në Vjenë më 7 gusht do të mbahet edhe një rund i bisedimeve ndërmjet Kosovës e Serbisë për çështje teknike. Hua Xhijan, zëdhënëse e të dërguarit të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Marti Ahtisari, për programin tonë, ka konfirmuar se ftesat tashmë janë dërguar. Në këtë takim pritet të diskutohet për decentralizim, për trashëgimi kulturore, zhvillim ekonomik dhe për mbrojtjen e pakicave.
XS
SM
MD
LG