Ndërlidhjet

NJU JORK


Një studim amerikan thotë se te vajzat, që familja i kritikon për mbipeshën, mund të zhvillohen probleme për trupin dhe vetëbesimin.
Kërkuesit në Kaliforni thonë se 80% e 455 studenteve të kolegjeve, të cilat kanë probleme me mbipeshë, kanë deklaruar se prindërit, motrat apo vëllezërit u kanë bërë komente negative për trupin gjatë fëmijërisë.
Shumica e tyre besojnë se komentet e kanë pasqyruar mungesën e përgjithshme të dashurisë dhe përkrahjes.
XS
SM
MD
LG