Ndërlidhjet

PËRSËRI BEJRUT


Franca ka dërguar sot 50 trupat e para në Liban.
Kombet e Bashkuara i kanë bërë thirrje vendeve evropiane të kontribuojnë me më shumë trupa në misionin paqeruajtës në Liban, në mënyrë që të vendosin një baraspeshë me trupat nga vendet myslimane që do marrin pjesë në këtë mision.
"Ju doni një forcë që të jetë e pranueshme nga të dyja palët, Izraeli dhe Libani. Për këtë arsye kemi biseduar rreth kësaj force të mundshme ku trupat evropiane dhe myslimane do të përbëjnë thelbin e saj", tha Mark Braun, nënsekretari i Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG