Ndërlidhjet

BEJRUT


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan sot arriti në Liban, në vizitën e parë pas përfundimit të luftës një mujore midis Izraelit dhe militantëve të Hezbollahut. "Është e rëndësishme që unë vijë këtu për të diskutuar me autoritetet libaneze periudhën e pas luftës dhe masat që duhet ndërmarrë për të zbatuar rezolutën e Këshillit të Sigurimit" ka thënë Anan.
Anan është takuar me zyrtarët më të lartë libanezë prej të cilëve ka marrë garancinë se do ta zbatojnë plotësisht rezolutën e Këshillit të Sigurimit.
XS
SM
MD
LG