Ndërlidhjet

KANBERRA – AUSTRALI


Mbushja e fjalëkryqeve, leximi i librave dhe ngrënja e peshkut ndikojnë për një kujtesë më të mirë.
Ky është rezultati i një studimi në të cilin qenë përfshirë 30 mijë njerëz në Australi.
XS
SM
MD
LG