Ndërlidhjet

BEOGRAD


Dy qytetarë izraelitë janë rrahur nga një grup të rinjsh mbështetës të nazizmit në një park të Beogradit.
Kreu i bashkësisë hebreje në Serbi ka kërkuar nga policia arrestimin e autorëve dhe ka theksuar se fryma antisemite dhe incidente të tilla raciste janë shtuar në Serbi. Rritja e antisemitizmit në Serbi lidhet me forcimin e nacionalizmit serb.
XS
SM
MD
LG