Ndërlidhjet

PRISHTINË


Të afërmit e personave të zhdukur, institucionet vendore dhe organizatat joqeveritare në Kosovë po e shënojnë sot Ditën Ndeërkombëtare të të Zhdukurve me aktivitete të ndryshme, në përpjekje për të intensifikuar angazhimin e të gjitha mekanizmave që mund të ndihmojnë në zbardhjen e fatit të të pagjeturve. Numri i personave për të cilët nuk dihet gjë që prej përfundimit të luftës në Kosovë është 2268 dhe autoritetet thonë se nuk mund të pritet që çështja e tyre të zgjidhet shpejtë.
XS
SM
MD
LG