Ndërlidhjet

LAS VEGAS


Drejtuesi i një sekti poligamist në Shtetet e Bashkuara, që ishte në listën e 10 personave më të kërkuar nga FBI-ja, Byroja Federale e Hetimeve, është arrestuar në Las Vegas.
Uorren Xhefs, 50 vjeç akuzohet për organizimin e martesave mes vajzave të mitura dhe burrave në moshë të madhe në shtetet e Arizonës dhe Utas. Ai vetë ka të paktën 40 gra dhe rreth 60 fëmijë. Xhef është drejtuesi i kishës fundamentaliste të Jezu Krishtit dhe Shenjtorëve të Ditës së Fundit.
XS
SM
MD
LG