Ndërlidhjet

MOSKË


Një grup prokurorësh kërkuan nga Gjykata e Moskës 16 vjet heqje lirie për Aleksander Kopstev, i cili kishte sulmuar me thikë nëntë persona afër Sinagogës në kryeqytetin rus.
Ata kërkuan njëherësh që Kopstev, të shpallet nga gjykata fajtor për vrasje me motive religjioze dhe racore.
Nga gjykata e Moskës, Kopstev u dënua me 13 vjet heqje lirie në mars të këtij viti, por më pas Gjykata Supreme ruse urdhëroi rigjykimin e këtij rast.
XS
SM
MD
LG