Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut Joachim Ruecker ka vlerësuar se opozita në Kosovë ka luajtur një rol të rëndësishëm në ekipin negociator kosovar, dhe ka shtuar se është e rëndësishme që kështu të mbetet.
Pas takimit me kryetarin e Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaçi, Ruecker tha se është i kënaqur me unitetin, të cilin deri tash e kanë shfaqur faktorët politikë kosovarë, gjë që është shumë e rëndësishme për proceset e mëtejshme në Kosovë.
XS
SM
MD
LG