Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryetari i Serbisë Boris Tadiq bëri të ditur sot se gjatë diskutimeve me zyrtarë të administratës amerikane do të përsërisë qëndrimin se "përcaktimi i statusit të ardhshëm të Kosovës ka një rëndësi shumë të madhe për stabilitetin në Ballkan.
"Pavarsia e Kosovës, në këto rrethana, nuk është vetëm në kundërshtim me të drejtat ndërkombëtare, por ka edhe pasoja shumë të rrezikshme dhe të rënda për stabilitetin", ka thënë Tadiq. Kryetari serb Boris Tadiq, do të qëndrojë në SHBA prej 6 deri më 8 shtator me ftesë të sekretares së shtetit, Kondoliza Rajs.
XS
SM
MD
LG