Ndërlidhjet

PODGORICË


Në Mal të Zi sot po mbahen zgjedhjet e përgjithshme, ndërsa në disa komuna edhe zgjedhjet lokale. Këto janë zgjedhjet e para prej se Mali i Zi u bë i pavarur. Vendvotimet u hapën në orën 8 dhe do të mbyllen në orën 21. Raportohet se këto zgjedhje do të vëzhgohen nga 2500 përfaqësues vendës dhe ndërkombëtarë.
XS
SM
MD
LG