Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ambasadori amerikan në Serbi Michael Polt ka thënë se Shtetet e Bashkuara e mbështesin unanimisht dhe besojnë në idenë që zgjidhja politike për Kosovën të arrihet gjatë këtij viti, megjithëse sipas tij, Amerika ende s'është e gatshme që në mënyrë përfundimtare të tregojë se si do të duket kjo zgjidhje.
Këto komente Polt i bëri gjatë një interviste dhënë një rrjeti mediash në Serbi.
Sipas tij, "mundësia për kompromis absolutisht ekziston, ndërsa çelësi i këtij kompromisi dhe i zgjidhjes në përgjithësi do të duhej të ndërlidhej me mirëqenien e të gjithëve që jetojnë në Kosovë".
XS
SM
MD
LG