Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


I dërguari i Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Marti Ahtisari paraqet sot para Këshillit të Sigurimit raportin mbi ecurinë e deritashme të bisedimeve për çështjet teknike dhe statusin e Kosovës.
Raportimi i zotit Ahtisari vjen pas mbledhjes së GK-së që i hapi atij rrugën për të paraqitur propozimin e tij rreth statusit.
XS
SM
MD
LG