Ndërlidhjet

HAGË


Në seancën e sotme gjyqësore ndaj ish presidentit serb Millan Millutinoviq dhe pesë të akuzuarve të tjerë, ka dëshmuar Ali Gjogaj nga komuna e Prizrenit. Ai, tha se me urdhërin e policisë, në pranverën e vititi 1999 në Prizren ka zhvarrosur trupa të pajetë nga një varrezë masive për ti futur pastaj në një kamion frigorifer. Gjogaj, i cili në Prizren ka punuar si varrëtar, dëshmoi se së bashku me disa punëtor janë detyruar nga policia t'i zhvarrosin rreth 90 trupa të pajetë, kryesisht gra, pleqë dhe fëmijë për ti futur pastaj në kamion frigorifer.
XS
SM
MD
LG