Ndërlidhjet

Çka mësojnë serbët në një libër të Historisë për luftërat ballkanike?

Një libër shkollor i Historisë serbe i përshkruan vendet fqinje post-jugosllave si "shtete serbe", ngre lart vuajtjet serbe dhe minimizon ose anonimizon mizoritë.
XS
SM
MD
LG