Ndërlidhjet

"Së bashku jemi më të forta"

Në mbarë botën janë mbajtur protesta dhe marshime me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG