Ndërlidhjet

Jerusalemi nën dëborë

Reshjet e rralla të dëborës mbuluan Jerusalemin, disa nga pjesët veriore të Izraelit dhe zonat kodrinore të Bregut Perëndimor gjatë natës të së enjtes, 27 janar, duke mbyllur rrugët dhe shkollat. Trafiku ishte dukshëm më i ulët se zakonisht, policia mbylli disa autostrada kryesore që çonin në Jerusalem dhe trafiku i autobusëve brenda qytetit u pezullua. Para se të mbërrinte në Jerusalem, një stuhi dimri goditi rajonin e Mesdheut, nga Greqia përmes Turqisë deri në Siri.

(Përgatiti: Syzanë Paçarizi)

Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG