Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 2 korrik


Bujqit në Sarajevë u kanë dhënë njerëzve falas prodhimet e tyre në shenjë të protestës kundër politikave për agrikulturë të qeverisë; në Kabul janë arrestuar 100 persona lidhur me sulmet terroriste dhe krimin e organizuar, plus ngjarje nga Moldavia, Armenia dhe Pakistani.

XS
SM
MD
LG