Ndërlidhjet

Lajmet nga REL/ 4 dhjetor


Punonjësit pakistanez kërkojnë rritje të pagave, Protestë në Armeni nga punonjësit, një pilot-program i reciklimit në Kirgistan, plus ngjarje nga Afganistani, Pakistani dhe Bosnia-Herzegovina.

XS
SM
MD
LG