Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 11 shkurt


Pakistanezët e zhvendosur të zonave fisnore kanë kërkuar kompensim për humbjet e tyre, udhëheqësit e punës në Afganistan i kanë bërë thirrje qeverisë në Kabul dhe bizneseve që ta trajtojnë problemin e papunësisë, plus ngjarje tjera.

XS
SM
MD
LG