Ndërlidhjet

Lajmet nga REL / 19 janar


Notuesit në Serbi e Kirgizi kanë shënuar festën ortodokse të pagëzimit duke notuar, në Pakistan janë krijuar rreshta të gjatë dhe përleshje në pompat e benzinës, për shkak të mungesës së karburantit, plus ngjarje nga Kazakistani dhe Moldavia.

XS
SM
MD
LG