Ndërlidhjet

Si nënkontraktues të Kinës në Serbi, ku po ndërtojnë rrugë Radoiçiq dhe Vesellinoviq?

Zvonko Vesellinoviq (majtas) dhe Millan Radoiçiq.
XS
SM
MD
LG