Ndërlidhjet

Tri herë në luftë me kancerin: “E prisja fundin”


Tri herë në luftë me kancerin: “E prisja fundin”
Ju lutem të prisni

No media source currently available

0:00 0:04:45 0:00

Nafije Latifi, 72 vjeçe nga Prishtina, ka për mision vetëdijesimin e vajzave dhe grave për sëmundjen e kancerit në gji. Nafija luftoi dhe mbijetoi këtë sëmundje tri herë. Sot udhëheq një organizatë që vullnetarisht ndihmon spitalet në Kosovë për trajtimin e pacientëve me kancer në gji.

Nafije Latifi, 72 vjeçe nga Prishtina, ka për mision vetëdijesimin e vajzave dhe grave për sëmundjen e kancerit në gji. Zbulimi i hershëm do të thotë mbijetesë, sipas saj. Nafija luftoi dhe mbijetoi këtë sëmundje tri herë. Sot udhëheq një organizatë që vullnetarisht ndihmon spitalet në Kosovë për trajtimin e pacientëve me kancer në gji.

XS
SM
MD
LG