Ndërlidhjet

Skena nga Ukraina e kohës së luftës. Qershor 2022.

Urrejtja dhe virtyti në Ukrainën e kohës së luftës

Skena nga Ukraina e kohës së luftës. Qershor 2022. Foto:Amos Chapple (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG