Ndërlidhjet

Pavarësisht se konsiderohet si lum me ndotje të lartë dhe nuk rekomandohet as për larje as për ujitje, disa fëmijë në Shkup më 20 gusht u panë duke u freskuar në ujërat e Lumit Vardar.

Lumenjtë e rrezikshëm për larje

Pavarësisht se konsiderohet si lum me ndotje të lartë dhe nuk rekomandohet as për larje as për ujitje, disa fëmijë në Shkup më 20 gusht u panë duke u freskuar në ujërat e Lumit Vardar. Foto:Zërijeta Hajro Jahjaga (RFE/RL)
XS
SM
MD
LG