Ndërlidhjet

Si u ndërtua dhe u rindërtua mauzoleu i Leninit një shekull më parë

Pasi Vladimir Lenini vdiq në janar të vitit 1924, Sheshi i Kuq i Moskës u shndërrua në vendin e një sërë strukturash që u ndërtuan për kufomën e balsamosur të themeluesit të Bashkimit Sovjetik. (Përgatiti: Mimoza Sadiku)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG