Ndërlidhjet

Harta e ndërtesave historike të dëmtuara nga lufta në Ukrainë

Emmanuel Durand, inxhinier francez dhe ekspert i kapjes së të dhënave 3D, ofroi shërbimet e tij në mënyrë vullnetare për të krijuar një plan digjital që arkitektët dhe inxhinierët mund ta përdorin për t'i riparuar monumentet e dëmtuara nga pushtimi rus i Ukrainës. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG