Ndërlidhjet

Besimtarët katolikë festojnë Pashkët

Besimtarët katolikë në mbarë botën festojnë Pashkët më 31 mars. Mesha kryesore u mbajt në Vatikan dhe u udhëhoq nga Papa Françesku, kreu i Kishës Katolike. Mesha janë mbajtur në vende të ndryshme të botës, përfshirë edhe Kosovë. Festa e Pashkëve është dita që krishterët besojnë se Jezu Krishti u ringjall.


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG