Ndërlidhjet

Hijeshon pranvera

Pranvera ka filluar një javë më parë. Teksa Hemisfera Veriore po ngrohet, pemët po lulëzojnë. Njerëzit po kënaqen në natyrë, pranë pemëve të lulëzuara, në Amerikën Veriore, në Azi dhe në Evropë.

(Përgatiti: Trim Haliti)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG