Ndërlidhjet

Udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor dhe ata të Bashkimit Evropian, gjatë Samitit të Ballkanit Perëndimor në Berlin, Gjermani.

Rrugëtimi i Ballkanit Perëndimor drejt anëtarësimit në BE

Udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor dhe ata të Bashkimit Evropian, gjatë Samitit të Ballkanit Perëndimor në Berlin, Gjermani. Foto:Lisi Niesner (Reuters)
XS
SM
MD
LG