Ndërlidhjet

Luftimi i emigrimit ilegal: Serbia shton patrullimet në kufi

Beogradi ka përforcuar kufirin me Hungarinë derisa qindra emigrantë çdo ditë tentojnë të kalojnë në Bashkimin Evropian, mes luftërave të supozuara në terren nga bandat kriminale dhe konflikteve të vazhdueshme në mesin emigrantëve. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG