Ndërlidhjet

Shqipëria furnizon Perëndimin me bimë mjekësore

Aromat dhe ngjyrat e sherbelës, trumzës, livandës dhe kokoçelit janë përhapur nëpër livadhet e Shqipërisë, prej së cilës, që kur shpërtheu pandemia, shtetet perëndimore po kërkojnë gjithnjë e më shumë bimë mjekësore.

(Përgatiti: Trim Haliti)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG