Ndërlidhjet

Mimoza Pjetraj me nënën e saj.

Vajza, nëna dhe gjyshja - tre breza që thurin në tezgjah

Mimoza Pjetraj me nënën e saj. Foto:Mimoza Pjetraj (Courtesy Image)
XS
SM
MD
LG