Ndërlidhjet

Gjetja e kufomave të rusëve përgjatë "Rrugës së vdekjes"

Tre muaj pas çlirimit të fshatit Blahodatne në rajonin lindor të Donjeckut, vullnetarët ukrainas po mbledhin eshtrat e ushtarëve rusë që përfundimisht do të shkëmbehen për shokët e tyre, të gjallë dhe të vdekur. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues!
Kujdes: Përmbajtja mund të jetë shqetësuese për disa shikues! - Klikoni për ta zbuluar
Një tjetër imazh nga 17 qershori tregon një ushtar ukrainas duke qëndruar pranë trupit të një ushtari rus.

Që kur Kremlini filloi pushtimin e tij në shkallë të plotë në shkurt të vitit 2022, Rusia dhe Ukraina kanë shkëmbyer në mënyrë rutinore të burgosurit e luftës dhe të vdekurit.
XS
SM
MD
LG