Ndërlidhjet

Rënia dhe ngritja e urës ikonike të Mostarit

Më 9 nëntor 1993, "Stari Most", ura ikonike e Bosnjë e Hercegovinës, u shemb pasi u vu në shënjestër gjatë rrethimit të Mostarit. Tridhjetë vjet më vonë, ura e restauruar qëndron si një nga shembujt më të mirë në botë të rindërtimit të pasluftës. (Përgatiti: Syzanë Paçarizi)


Shfaq më shumë

XS
SM
MD
LG