Ndërlidhjet

STOKHOLM


Andrew Fire dhe Craig Mello janë fituesit e Çmimit Nobel në mjekësi për këtë vit.
Dy amerikanët u vlerësuan nga komiteti i Nobelit në Institutin Karolinska në Stokholm për punën e tyre rreth mekanizmave themelorë për kontrollin e rrjedhës së informacionit gjenetik.
Vlera e Çmimit Nobel në mjekësi kap shumën prej 1.37 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG