Ndërlidhjet

TBILISI


Diplomatë amerikanë kritikuan sot Moskën për presionin e fundit ndaj gjeorgjianëve që jetojnë në Rusi. Ndihmës sekretari amerikan i shtetit Daniel Fried, gjatë qëndrimit të sotëm në Tbilisi, tha se të dyja vendet duhet të bëjnë përpjekje drejt përmirësimit të raporteve.
"Mendoj se sanksionet ekonomike dhe ndalesat tjera, e veçanarisht presioni ndaj njerëzve për shkak të kombësisë së tyre, është diçka që nuk duam ta shohim në asnjë vend, veçanarisht jo në këtë pjesë të botës, në shekullin e 21-të", tha Fried.
XS
SM
MD
LG