Ndërlidhjet

LUBJANË


Në Qendrën për Ardhmëri Evropiane në Lubjanë filloi edukimi i nëpunësve kosovarë me qëllim të krijimit të një shërbimi publik më efektiv në Kosovë.
Programi pesë ditësh, përfshin planifikimin strategjik, punësimin dhe drejtimin e kuadrove në organet publike, vlerësimin dhe avancimin e nëpunësve publik dhe sistemin e financimeve publike.
XS
SM
MD
LG