Ndërlidhjet

PRISHTINË


Anëtari i Ekipit Negociator të Kosovës, Veton Surroi, tha se më e rëndësishmja është që i dërguari i posaçëm i Kombeve të Bashkuara Martti Ahtisaari, ta përfundoj propozimin e tij për statusin e Kosovës deri në fund të këtij viti, dhe që në këtë mënyrë, të rrumbullaksohet procesi i bisedimeve.
Pas takimit me Këshillin Konsultativ për Pakicat,kreu i partisë ORA, Veton Surroi tha se "për qytetarët e Kosovës më e rëndësishmja është që Ahtisaari ta "përfundojë dokumentin".
XS
SM
MD
LG