Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Kosova do të dëshmojë se është e gatshme për të qenë një shtet funksional dhe demokratik", thanë presidenti Fatmir Sejdiu dhe kreu i partisë më të madhe opozitare, Hashim Thaçi pas një takimi të zhvilluar sot në Prishtinë. Ata janë janë angazhuar për ruajtjen e unitetit të domosdoshëm në Kosovë, sidomos në lidhje me disa çështje të njohura si interes i Kosovës, ku përfshihen Kushtetuta, simbolet, zgjedhjet e lira dhe çështjet tjera, në prag të definimit të statusit të Kosovës. Në këtë aspekt,Sejdiu e Thaçi thanë se Kosova duhet ta pres e përgatitur ditën e parë të pavarësisë së saj.
XS
SM
MD
LG