Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Agim Çeku tha sot se gjatë muajve janar dhe shkurt të vitit të ardhshëm, do të arrihet zgjidhja për statusin e Kosovës. Ai poashtu u shpreh se nuk beson se do të ketë shtyrje të tjera. "Kjo do të thotë se në fillim të vitit 2007 do ta kemi pavarësinë. Në fund të janarit i dërguari i posaçëm i Kombeve të Bashkuara për status, Martti Ahtisaari do ta paraqesë propozimin e tij", tha Agim Çeku gjatë vizitës që i bëri Prizrenit.
XS
SM
MD
LG