Ndërlidhjet

TALIN


Qeveria e Estonisë ka miratuar projekt ligjin, me të cilin do të konsiderohet vepër kriminale ekspozimi në publik i simboleve nga epoka sovjetike dhe naziste.
Ligji parasheh ndalimin e përdorimit të flamujve të Bashkimit Sovjetik dhe Gjermanisë Naziste, të cilët në Estoni konsiderohen si "regjime okupuese".
XS
SM
MD
LG