Ndërlidhjet

PARIS


Ministri i Jashtëm francez Philip Douste-Blazy tha se Irani duhet të ballafaqohet me sanksione rreth programeve të veta bërthamore.
"Duke u ballafaquar me refuzimet e Iranit ne do të propozojmë sanksione me të cilat pajtohet komuniteti ndërkombtarë, por në të njejtën kohë ata duhet të jenë proporcional dhe të kthyeshëm. E tëra kjo bëhet me qëllim që t'i tregohet Iranit se duhet t'i kthehet bashkësisë ndërkombëtare e jo të mbetet i izoluar dhe vazhdimisht të deklaron se ka mundësi për të zhvilluar aktivitete bërthamore civile", tha Douste-Blazy.
XS
SM
MD
LG