Ndërlidhjet

BRUKSEL


Serbia, Mali i Zi dhe Bosnja pritet që më 14 dhjetor të hyjnë në programin e NATO-s 'partneritet për paqe'. Ky program i bashkëpunimit politik dhe ushtarak shihet si një hap eventual drejt anëtarsimit në NATO. Liderët e aleancës u pajtuan javën e kaluar në Letoni që t'i ftojnë të trija vendet të hyjnë në këtë program, pavarësisht shqetësimeve rreth mos bashkëpunimit me Tribunalin për Krime Lufte të Serbisë dhe Bosnjes.
XS
SM
MD
LG